Marmosim

Seminee

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

O atmosfera calda si reconfortanta, o camera ce emana liniste si relaxare – asa putem defini o incapere in care piesa centrala este reprezentata de un semineu din piatra naturala. Iar daca luam in calcul serile de toamna tarzie sau iarna, cu siguranta ca nu exista nimic mai placut decat senzatia oferita de caldura focului si sunetul incontestabil al lemnelor ce se transforma usor, usor in cenusa.

Pe langa aspectul inedit, un semineu din piatra naturala sau placat cu piatra naturala are si numeroase alte beneficii, printre care durabilitate si mentenanta scazuta. Piatra naturala este un material nobil si, in acelasi timp, foarte rezistent. O astfel de investitie poate rezista decenii intregi, pastrandu-si frumusetea si stralucirea de la inceput. De asemenea, acest material este recunoscut pentru faptul ca este indestructibil si, mai mult decat atat, este rezistent chiar si la daunele provocate de mucegai sau inundatii.

In plus, piatra naturala este si un excelent conductor de caldura. Un semineu realizat din marmura, calcar sau granit absoarbe toata caldura emanata de foc si o transmite in toata incaperea. Din acest punct de vedere, se poate spune si ca o astfel de investitie poate contribui enorm la imbunatatirea eficientei oricarei case.