Marmosim

Sculpturi

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

Arta si cultura sunt parti importante ale vietii, definind identitatea fiecarei societati, iar sculpturile din piatra naturala incanta privirile oamenilor de secole intregi. Castelele si cladirile de patrimoniu, toate locatiile in care au domnit familiile regale au un numitor comun – un stil de amenajare ce te copleseste, un stil arhitectural ce se contureaza in jurul elementelor realizate din piatra naturala.

De altfel, sculpturile din piatra naturala vor ramane intotdeauna o declaratie a bunului gust, indiferent de vremuri sau de locatia in care sunt amplasate. Din acest motiv, inca din cele mai vechi timpuri, oamenii opteaza pentru sculpturile din piatra naturala ca obiecte decorative, atat in interiorul, cat si in exteriorul locuintelor. Casele care dispun de gradini mari vor avea mereu ca obiect central o astfel de opera – o sculptura care sa defineasca personalitatea celor care aleg sa-si petreaca timpul liber in propria gradina, bucurandu-se de momentele importante alaturi de toti membrii familiei.

De altfel, sculpturile din piatra naturala reprezinta o varianta excelenta pentru amenajarile stradale sau pentru ornamentarea parcurilor. Ceea ce le face potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior este materialul din care sunt confectionate. Piatra naturala este, in primul rand, rezistenta. Amenajarile de orice fel, cele care sunt realizate cu ajutorul acestui material, sunt gata sa faca fata cu brio testului impus de timp.