Marmosim

Scari, trepte, balustrade

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

Scarile din piatra naturala reprezinta o alegere excelenta atat pentru spatiile de locuit, cat si pentru cladirile comerciale, hoteluri, pensiuni si alte spatii destinate publicului larg. Indestructibile si cu un design placut, acestea pot transforma orice spatiu intr-o locatie de vis. Frumusetea incontestabila adusa de materialele naturale nu isi va pierde niciodata farmecul, fie ca vorbim de marmura, travertin, ardezie, granit sau orice alt material disponibil in portofoliul nostru. Si pentru ca vremurile in care scarile erau construite din lemn au apus de ceva timp, piatra naturala este acum prezenta in majoritatea proiectelor de amenajare.

E lesne de inteles ca un astfel de proiect nu poate trece neobservat, iar piatra naturala ofera o varietate de optiuni, potrivindu-se pana si celor mai exigente gusturi in materie de design. De la culori clasice, precum negru lucios sau alb mat, pana la galbui, rosu, roze sau verde, placile din piatra naturala pot schimba total aspectul incaperilor.

Iubitorii stilului clasic vor aprecia intotdeauna frumusetea incontestabila adusa de balustradele atent lucrate din piatra naturala. Ca o complatare a treptelor, acestea intregesc imaginea unui spatiu in care rafinamentul si bunul gust nu se transmit prin cuvinte.