Marmosim

Rezidențial

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

Atunci cand vine vorba de amenajarea bailor sau bucatariilor, piatra naturala poate fi considerata vedeta proiectelor de design. Astfel de spatii impun nevoia de a placa peretii si pardoseala cu materiale rezistente, atat in ceea ce priveste zgarieturile sau traficul intens, cat si umiditatea sau petele de orice fel.

In plus, frumusetea naturala este incontestabila, iar un spatiu amenajat in acest sens poate acapara toate privirile. Fie ca vorbim despre locuinte sau ample proiecte de amenajare in spatii comerciale sau alte cladiri de interes public, piatra naturala poate schimba radical aspectul bailor si bucatariilor.

O bucatarie va avea intotdeauna pardoseala din piatra naturala. Nu este necesar ca toti peretii sa fie imbracati cu marmura, granit sau orice alt material din gama noastra de produse. Multi clienti au introdus in proiectele de amenajare si ideea de perte accent, iar piatra naturala se potriveste de minune in acest sens. De altfel, blaturile de bucatarie sunt adesea cele mai utilizate spatii din orice locuinta si necesita o atentie deosebita, fiind supuse atat umiditatii, cat si socurilor mecanice ori termice.

Baile sunt, de asemenea, foarte importante. Fie ca vorbim de spatiile de locuit, ori de diferite alte amenajari publice sau comerciale, baile trebuie sa transmita ideea de confort si curatenie. E important ca o astfel de incapere sa fie amenajata, urmarind cele mai mici detalii. Lavoarul si cada poat fi imbracate cu marmura in nuante deschise cu sau orice alta piatra naturala. Urmarind aceeasi paleta cromatica, pardoseala, peretii, dar si alte elemente din incapere pot contura un spatiu elegant cu ajutorul materialelor alese cu grija.