Marmosim

Piatră decorativă

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

Renumita pentru caracterul unic si rezistent, piatra decorativa este adesea intalnita in proiectele de amenajare, fie ca vorbim de peretii interiori, fatadele cladirilor, aleile din curte sau cele pietonale. Disponibila sub diferite forme, culori si dimensiuni, piatra decorativa poate aduce un suflu nou oricarei incaperi fiind un material care se intretine foarte usor.

In exterior, piatra decorativa isi poate gasi locul pe fatada cladirilor, oferind astfel un design special, dar si usurinta in procesul de curatare si intretinere. De altfel, tot mai multi clienti aleg gardurile din piatra decorativa – o varianta potrivita mai ales pentru cei care apreciaza frumusetea naturala. Apoi, acest material reprezinta si o buna alternativa in placarea aleilor. Fie ca vorbim despre drumul ce iti poarta pasii de la poarta si pana la intrarea in casa, fie ca vorbim de alte alei din oras, parcuri sau locatii publice, odata amplasata, piatra decorativa poate aduce un suflu nou – o imagine a bunului gust.

In interior, fie ca vorbim de holuri, bucatarii, livinguri sau dormitoare, piatra decorativa se potriveste excelent in proiectele ce includ un perete accent. De altfel, clientii nostri isi lasa adesea imaginatia sa zboare si, cu putin ajutor din partea noastra, locuintele lor prind contur datorita amenajarilor cu piatra naturala decorativa.