Marmosim

Pardoseli in design special

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

Primul element de design pe care il observi atunci cand pasesti intr-o incapere este pardosealea, iar daca vorbim de spatiile mari sau de incaperile ce isi propun a fi recunoscute pentru eleganta si bunul gust regasit in detaliile de finete, piatra naturala joaca un rol esential in proiectul de amenajare.

Recunoscuta pentru rezistenta, dar si pentru usurinta cu care se poate intretine, piatra naturala este considerata vedeta marilor proiecte de amenajare. In plus, dezvoltarea tehnologiei, dar si pasiunea oamenilor dedicati a facut posibila aparitia pardoselilor cu design special. Marmura, de exemplu, este adesea folosita pentru imbracarea pardoselilor din incaperile spatioase, iar de cele mai multe ori, clientii nostri opteaza pentru crearea unui design special – o tusa de eleganta ce se asociaza perfect cu stralucirea intensa a placilor din piatra naturala.

Caracterul unic oferit incaperilor este dat de unicitatea modelelor, atent create de specialistii nostri in pardoseli cu design special.