Marmosim

Mobilier urban, pavaje

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

Piatra naturala este un material ce poate fi folosit cu succes atat la interior, cat si la exterior, fiind recunoscut pentru rezistenta si frumusetea sa.

Pe langa durabilitate si rezistenta, piatra naturala poate oferi si un aspect deosebit elementelor de access, acesta fiind principalul motiv pentru care se integreaza perfect in tot mai multe proiecte urbane. Pavajul cu piatra naturala permite, in primul rand, realizarea unei portiuni de drum usor de utilizat in orice anotimp, fara sa se acumuleze pamant sau noroi in zilele ploioase. In plus, alaturi de durabilitate si aspect placut, piatra naturala folosita pentru pavaje are si un alt mare avantaj: procesul de reparatie este unul simplu si usor.

De altfel, peisajul urban poate fi infrumusetat oricand cu piese de mobilier din piatra naturala, iar aici nu vorbim doar de marile orase, parcurile sau zonele intens frecventate, ci de orice colt ce poate primi un suflu nou, atat in ceea ce priveste utilitatea, cat si in ceea ce priveste estetica. Bancile stradale, de exemplu, sunt mai mult decat folositoare, mai ales pentru cei care apreciaza plimbarile, dar si pauzele de calitate.

Pentru a obtine un design armonios in ceea ce priveste peisajul urban, e important ca in etapa de proiectare sa se stabileasca tipul de mobilier, dar si modul in care se vor pava aleile si spatiile de relaxare.