Marmosim

Coloane si balustrii

Suntem atenti la fiecare detaliu: de la precizia taierii,
pana la calitatea de finisare a suprafetelor.

Proiectele arhitecturale ce includ coloane si balustrii ne trimit cu gandul la Grecia Antica si Roma – o lume fascinanta, in care piatra naturala contureaza o atmosfera ce te copleseste inca de la prima vedere.

Fie ca vorbim despre biserici, cladiri rezidentiale, cladiri de patrimoniu, amenajari urbane sau spatii de relaxare, coloanele si balustrii din piatra naturala sunt considerati cea mai buna alternativa pentru a oferi eleganta, rafinament si un plus de personalitate proiectelor de amenajare.

Coloanele pot fi atat decorative, cat si functionale si reprezinta o alegere ideala pentru proiectele ce isi propun sa treaca cu brio testul timpului. Fiind foarte rezistente, acestea se pot amplasa atat in interior, cat si in exterior, fara sa se degradeze din cauza precipitatiilor sau temperaturilor extreme.

Frumusetea acestor proiecte arhitecturale nu poate trece neobservata. Avand o eleganta aparte, atat coloanele, cat si balustrii contureaza imaginea unei atmosfere desprinsa parca din calatoriile pe taramuri grecesti.